Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Καναπεδακια με πατε τονου


Υλικα
1 κονσερβα τονο σε λαδι
1/2 πιπερια φλωρινης
3 κουταλιες σουπας μαγιονεζα
1 κουταλια σουπας κετσαπ
λιγο αλατι
ψωμι μπαγκετα κομμενο σε ροδελες
καπαρη,ανιθο

Εκτελεση
Στραγγιζουμε τον τονο απο το λαδι και τον βαζουμε στο μπλεντερ μαζι με την πιπερια,τη μαγιονεζα,την κετσαπ και το αλατι.
Τα χτυπαμε μεχρι να γινει μια λεια αλοιφη και τη βαζουμε λιγη ωρα στο ψυγειο να σφιξει.
Ψηνουμε της ροδελιτσες του ψωμιου στην τοστιερα και τις αφηνουμε να κρυωσουν πανω σε χαρτι κουζινας για να τραβηξει την υγρασια.
Επειτα αλοιφουμε τα ψωμακια με το πατε τονου και απο πανω βαζουμε २ ανθακια καπαρης και λιγο ανιθο.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...