Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τονοσαλατα



Υλικα
1 κονσερβα τονο σε λαδι
1/2 πιπερια φλωρινης ψιλοκομμενη
2 κουταλιες σουπας καπαρη
1/4 κουπας καλαμποκι
1 μικρη ντοματα σε κυβους χωρις τα σπορια
3 κουταλιες σουπας μαγιονεζα
1 κουταλακι κετσαπ
1 κουταλακι μουσταρδα
ανιθο
λιγο αλατι

Εκτελεση
Στραγγιζουμε τον τονο απο το λαδι του και τον βαζουμε σε ενα μπωλ.
Προσθετουμε ολα τα υλικα και ανακατευουμε.
Ετοιμο!

Μπορουμε να προσθεσουμε αν θελουμε καροτο τριμμενο,ροδελες μαυρης ελιας
ή ακομα και αυγο βρασμενο και κομμενο.
Επισης αν το ανακατεψουμε με βρασμενα ζυμαρικα πχ φιογκακια ή βιδες και προσθεσουμε λιγη ακομα μαγιονεζα γινεται μια πολυ νοστιμη και δροσερη μακαρονοσαλατα.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...