Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Μπακαλιαρος πανε στο φουρνο

Υλικα
10 φιλετακια μπακαλιαρου χωρις κοκκαλο
1 αυγο χτυπημενο
1/2 κουπα αλευρι
1 κουπα φρυγανια τριμμενη
αλατι
πιπερι
ριγανη
σκορδο σκονη

Εκτελεση
Αλατιζουμε τα φιλετα και απο τις δυο πλευρες,τους βαζουμε τα μυρωδικα  και τα περναμε πρωτα απο το αλευρι,μετα απο το αυγο και μετα απο την τριμμενη φρυγανια.




Τα βαζουμε σε ταψι με αντικολλητικο χαρτι ψησιματος,σε προθερμασμενο φουρνο,στους 200 βαθμους αντιστασεις,στη μεσαια θεση του φουρνου για 30-40 λεπτα,μεχρι να ροδισουν.




2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...