Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Φρεσκα φασολακια με πατατες στην κατσαρολα

Υλικα
800γρ φρεσκα φασολακια καθαρισμενα
3 μεσαιες πατατες καθαρισμενες και κομμενες σε μεγαλους κυβους
1 μεγαλο καροτο κομμενο σε ροδελες
2 κουτ.σουπας πελτε ντοματας
1 μικρο κρεμμυδι τριμμενο στον τριφτη
αλατι
1/2 κουπα ελαιολαδο

Εκτελεση
Σε μια μεγαλη κατσαρολα ζεσταινουμε το λαδι,ριχνουμε το κρεμμυδι και το τσιγαριζουμε για 3-4 λεπτα.Ριχνουμε τα φασολακια,τις πατατες,τον πελτε,το καροτο,αλατιζουμε καλα,προσθετουμε 5 ποτηρια νερο και αφηνουμε να παρει βραση.Μολις παρει βραση χαμηλωνουμε σε μετρια φωτια και το βραζουμε για 40 λεπτα,με μισανοιχτο καπακι ανακατευοντας ανα τακτα χρονικα διαστηματα.
Αν χρειαστει προσθετουμε λιγο νερο ενω στο τελος το "αχνιζουμε" με ανοιχτο καπακι για να εξατμιστουν τα πολλα υγρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...