Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Πιτσακια σε πιτες για σουβλακια

Υλικα
2 πιτες για σουβλακι
4 κουτ.σουπας κετσαπ
2 κουτ.γλυκου ελαιολαδο
2 φετες ζαμπον (ή αλλο αλλαντικο)
4 φετες ημισκληρο τυρι ή γκουντα (ή 1 χουφτιτσα τριμμενο τυρι για καθε πιτσακι)
λιγες ροδελες πιπερια
αλατι,πιπερι,ριγανη

Εκτελεση
Προθερμαινουμε το φουρνο στους 200 βαθμους.
Στρωνουμε ενα ταψι με αντικολλητικο χαρτι και βαζουμε πανω τις πιτες κατευθειαν απο την καταψυξη,χωρις να τις ξεπαγωσουμε.


Τις αλοιφουμε με την κετσαπ,το ελαιολαδο,ριχνουμε λιγο αλατι,πιπερι και ριγανη.


Στρωνουμε τα υπολοιπα υλικα,το ζαμπον,το τυρι,την πιπερια.








Τα ψηνουμε στη μεσαια θεση του φουρνου,για 15 λεπτα ή μεχρι να ροδισουν.







Ειναι μια πολυ ευκολη και γρηγορη λυση για ενα βραδυ με φιλους στο σπιτι αφου μπορειτε να εχετε πιτουλες στην καταψυξη και ανα πασα στιγμη να τις ετοιμασετε στο πι και φι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...