Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Πικαντικες πανσετες στο φουρνο

Υλικα
8 χοιρινες πανσετες
4 κουτ.σουπας σαλτσα sweet chilli
4 κουτ.σουπας κετσαπ
4 κουτ.σουπας σογια σως
1/2 κουτ.γλυκου σκορδο σκονη
1/2 κουτ.γλυκου κυμινο
1/2 κουτ.γλυκου κολιανδρο σκονη
ριγανη
φρεσκοτριμμενο πιπερι
αλατι
6-7 κουτ.σουπας ελαιολαδο
1/2 ποτηρι νερο

Εκτελεση
Πλενουμε τις πανσετες και τις βαζουμε σε ενα ταψι.


Ριχνουμε ολα τα υπολοιπα υλικα και ανακατεουμε καλα με τα χερια μας.Ριχνουμε προσεκτικα σε μια ακρη και το νερο προσεχοντας να μην ξεπλυθει το κρεας.


Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους στις αντιστασεις,στη μεσαια θεση του φουρνου για 1 ωρα και 10 λεπτα γυριζοντας τις πανσετες απο την αλλη μερια στα 40 λεπτα.




Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ολα τα υλικα αυτης της συνταγης (εκτος απο το νερο) για να μαριναρουμε το κρεας απο το προηγουμενο βραδυ,να μαριναρουμε χοιρινα σουβλακια ή χοιρινες μπριζολες λαιμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...