Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Σως για ψητο ψαρι

Υλικα
1/3 κουπας ελαιολαδο
χυμο απο 1 μικρο λεμονι
1 κουτ.σουπας μουσταρδα
1 κουτ.σουπας μαγιονεζα
1 κουτ.σουπας ψιλοκομμενο μαιντανο ή ανιθο
1/2 σκελιδα σκορδο
1 κουτ.γλυκου ριγανη
1/2 κουτ.γλυκου αλατι
φρεσκοτριμμενο πιπερι

Εκτελεση
Βαζουμε ολα τα υλικα στο μπλεντερ και τα χτυπαμε καλα για 1 λεπτο.
Περιχυνουμε το ψητο ψαρι μας!



2 σχόλια:

  1. Βλέπω αυτές τις φωτογραφίες με το λαχταριστό ψαράκι και την εύγεστη σάλτσα και με έπιασε λιγούρα! Πρέπει να βγαίνουν πεντανόστιμα!
    Καλό μεσημέρι και καλή όρεξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματι,ειναι και ευγεστη η σαλτσουλα αλλα και γενικα ενα πολυ ελαφρυ πιατο και χωρις...τυψεις! (εκτος αν το παρακανουμε με το λαδακι και τη μαγιονεζα χεχε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...