Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Σπιτικος πουρες πατατας

Υλικα
2 μεγαλες πατατες
3 κουτ.σουπας μαργαρινη
5 κουτ.σουπας γαλα εβαπορε
αλατι

Εκτελεση
Πλενουμε,καθαριζουμε τις πατατες και τις κοβουμε σε κυβους.
Τις βαζουμε σε ενα κατσαρολακι με νερο να τις σκεπαζει,ριχνουμε αλατι και μολις βρασουν μετραμε 20 λεπτα.


Τις σουρωνουμε,τις ξαναβαζουμε στη ζεστη κατσαρολα,ριχνουμε τη μαργαρινη,το γαλα και λιγο αλατι και τις παταμε καλα με ενα πιρουνι να λιωσουν.



Ο πουρες μας ειναι ετοιμος!
Αν θελουμε μπορουμε να τον αρωματισουμε ειτε αντικαθιστωντας λιγη με μαργαρινη με φρεσκο βουτυρο,ειτε με μυρωδικα (φρεσκα ή ξερα) οπως μαιντανο,δυοσμο,βασιλικο,ανιθο κλπ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...