Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Μακαρονια με λουκανικο και μανιταρια

Υλικα
1 πακετο μακαρονια
6-8 λουκανικα φρανκφουρτης κομμενα σε ροδελες
10 φρεσκα μανιταρια ή μια μικρη κονσερβα
1 1/2 συσκευασια χυμο ντοματας
1/2 μικρο κρεμμυδι ψιλοκομμενο
ελαιολαδο
αλατι
πιπερι
ριγανη

Εκτελεση
Σε μια μεγαλη κατσαρολα βαζουμε ελαιολαδο να καλυφθει ο πατος και τσιγαριζουμε το κρεμμυδι.
Προσθετουμε τα φρεσκα μανιταρια κομμενα σε φετες και τα τσιγαριζουμε να μαραθουν.
Προσθετουμε τα λουκανικα και τσιγαριζουμε για λιγο ακομα.
Ριχνουμε το χυμο ντοματας,αλατι,πιπερι,ριγανη και βραζουμε σε μετρια φωτια μεχρι να δεσει η σαλτσα.
Βραζουμε τα μακαρονια 1 λεπτο λιγοτερο απ'οτι λενε οι οδηγιες,σουρωνουμε και κραταμε μιση κουπα νερο.Ριχνουμε τα μακαρονια και το νερο μεσα στη σαλτσα,ανακατεουμε καλα για 1 ή 2 λεπτα και η μακαροναδα μας ειναι ετοιμη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...